tisdag 19 mars 2013

Hela gänget, Petra
Antingen är jag på gång att bli sjuk eller så har min kropp kommit på att den inte vill träna lika mycket som jag tycker att den ska. Under söndagens pass var det tufft! Ack de enklare övningarna som jag klarat helt okej innan tog emot som bara den. Vi hoppas på att det var alla kilometer i benen från fredagens och lördagens promenader som gjorde det motigt. Förkylningar och sån trams det vill vi inte veta av inte!
Detta till trots körde jag på med passet även om jag inte tog min lunkrunda sista varvet. Jag tränade min Yoga och sen avslutade jag dagen med en promenad i Lund med bästa vännen Anette som fick mig med på denna viktresa. Vilket jag är så tacksam för!

För första gången var vi alla i gruppen som tränade samtidigt! Det var ju tvunget att förevigas. Och oj vad fina och sportiga vi ser ut! Tänk då hur bilden i augusti kommer att se ut! Vi kommer att se ut som en landslags trupp i någon tuff utesport! Ja varför just utesport... Jo!! Dan har visst en härligt mysig positiv inställning till uteträningar! Inget dåligt väder eller typ något sådant tänk. Ett peppande inlägg på FB gjorde det tydligt idag. (Nu tar jag bara med de delar som gynnar den bild jag vill måla upp att Dan är en slavdrivare eller en ilsk boot-camp ledare som skriker på oss att jobba hårdare och mer...) 
" Det är oftast passen med sämst väder man kommer ihåg!!:-)" (PT-Dan)
Så det återstår väl att se hur det blir med träningen i morgon.. ute eller inne eller inte alls! Det ska ju gå att hitta till Malmö för min del först och främst.

Jag måste väl tillägga här att jag besitter en ironisk ådra! Jag gillar träningarna med Dan och Christoffer, uppskattar deras arbete enormt och har all respekt för deras kunskaper! De är inga slavdrivare eller liknande utan peppande och pådrivande och får oss att ge det där lilla extra.
Man får läsa mina texter med glimten i ögat! 

// Petra

1 kommentar:

  1. Man blir oerhört inspirerad och imponerad...ni är så himla starka o flitiga./Madde B.S

    SvaraRadera