söndag 24 mars 2013

Viktkampen - Petra
Torsdagens träning gick superbra. Nöjd är jag! Målet till nästa söndag var att jogga/lunka runt pildammarna och det klarade jag för någon vecka sedan. I Torsdags tog jag två varv. Inte direkt efter varandra men ändå. Ett varv i början och avslutade med ett. Inte illa! 
Vet inte om det var ett misstag att skjutsa tränaren hem. Jag mitt babbelmonster va tvungen lätta på hjärtat angående träningarna. Hmm.. får se vad det innebär för oss framöver. Illa Petra.. illa.. haha! Jag råkade erkänna att Christoffers träningar är lättare än Dans. Att jag känner nästan nära döden upplevelser efter träningarna med Dan medans med Christoffer känns det som jag jobbat hårt. Kluvet.. Det känns som jag kan hålla ett jämnare träningstempo med Christoffer och att i träningarna med Dan måste jag stanna upp och verkligen ta paus för att ta mig an nästa uppgift.
Ja ja.. jag vill ju bli bättre och starkare så vad de än må leda till kommer det väl att gynna mig i slutändan.

Fredagsförmiddagen var jag ledig och hade tid att ta en vända till simhallen. Härligt. Och visst ser det inbjudande ut.
Lördagen var ganska lugn. Jag har fått någon allergisk reaktion och fått ta antihistamin och den har en lugnande och sövande effekt visst. Har aldrig sovit så mycket.

Idag ska jag snart bege mig mot Malmö för söndagsträning! Med Dan. Fasar lite då jag fortfarande är trött som attans. Skulle hellre lagt mig och sovit men nu kör vi på. Chips och dippa som var gårdagens mums med barnen ska jobbas bort idag. Passet med Dan och ikväll Yoga! En sovstund på min brors soffa mellan träningarna ska väl göra susen. Och det vackra vädret lockar till uteaktivitet måste jag erkänna även om ögonlocken drar neråt.
// Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar