söndag 13 maj 2012

Lyckad söndagstur


Premiären på cykeln gjordes under söndagen i det fina sommarvädret. Det var ingen hård tur utan mest för att känna på hur mina knän kunde cykla och hur mycket jag kunde ta i etc. Jag kan säga att jag fick väldigt bra svar på cyklingen och jag kände inte någonting i knäna över huvud taget! (Förutom i alla rödljus när jag var tvungen klicka ur mina cykelskor genom en vridning av foten/benet/knät..).

Så nu kan jag helt enkelt börja med lite hårdare cykelpass också. Underbart att äntligen få köra lite konditionsträning igen, det har jag ju inte kunnat göra sedan min knäskada i slutet av mars. Vilket också märktes när jag testade att spurta och sedan hålla tempo en bit, vilket renderade i att jag ganska snart fick blodsmak i munnen. Konditionen är en färskvara och försvinner snabbt, men det kommer förhoppningsvis relativt snabbt tillbaka också!

Nu kan jag äntligen träna min kondition :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar