måndag 28 maj 2012

Trine del 18


Utvärdering


Denna utvärdering var inte lika kul - pga att jag var sjuk, haft mycket arbete och helt enkelt inte kunnat träna som jag ska/vill. Det innebar att resultaten inte som jag önskade. Men jag fick ändå förbättrade resultat på alla våra mätvärden förutom cm runt midjan. Därför ska jag verkligen kämpa nästa 6 veckor!!

Idag har jag tränat ett 45 min advanced transformer pass med Nike Training (tack till dig som rekommenderade det här på bloggen). Phew det var jobbigt och just nu är jag fortfarande varm!!

I går tränade Dan och jag i Pildammsparken med TRX band - det var verkligen kul och jag lärde mycket teknik! Mina armar är helt mörbultade, och jag känner träningsvärk i magen jag aldrig känt innan :) det känns som att jag upptäcker en ny muskel varje gång.

Bra träning till er alla :)
Trine


Nike Training med dessa redskap


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar