fredag 18 maj 2012

Träningen går bra nu, dags att utöka den!

De senaste fyra veckorna har jag ju kört pullups, pushups och situps/magövningar otroligt mycket. Det har gett riktigt bra resultat har jag märkt och jag trivs bra med det! Men nu när jag äntligen börjar kunna använda benen till viss del kommer konditionen in i bilden. Därav kommer jag fortsätta två veckor till med mitt schema över styrkeövningar, men från och med måndagen den 21/5 kommer jag också lägga på konditionsträning med minimum 60 min 5 dagar/ vecka i 6 veckor.

Resultatet av det här hoppas jag såklart kommer att bli en klart förbättrad kondition, men också en del minskat kroppsfett som följd.

Hittade nyligen två citat jag gillar otroligt mycket!


The only training you will regret is the training you don´t do!

&

Train hard or go home!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar