onsdag 16 maj 2012

Trine del 17Prioriteringar

Hur ska man prioritera när man har för mycket att göra.. Jag har prioriterat fel senaste 2 veckorna, och har inte tränat tillräckligt mycket. Resultat: trötthet, sämre humör, mer trötthet!

Några bra prioriteringar har jag dock gjort:
Nya inomhusskor och nya löpskor utprovade i löplabbet :) det blev dyrt, men det känns nödvändigt. Jag vill springa- men mina ben klagar. Dan gjorde en löpanalys och det visade att jag springer fel, fick 2 övningar som ska förbättre detta. Nu testade jag i dag, jag ska absolut göra övningarna oftare tills det blir bättre. Mina ben vill inte springa mycket än, vi har därför kommit fram till att jag ska börja med en minut löpning varje gång jag tränar kondition. Jag vill ju inte få en långvarig skada.

Jag ser fram till att kunna springa, det är enklaste motion när jag inte är hemma!

Mycket träning i veckan wohooo :)

/Trine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar