tisdag 11 juni 2013

Invägning vecka 16, PetraDå har vi avklarat ännu en invägning och jag är nöjd med resultatet fastän jag denna period sen förra invägningen inte klarade mina 1 kg i veckan som tidigare. Men 1,7 kg på tre veckor är jag glad för! Lite cm borta här och var det klagar jag inte heller över. Speciellt gillar jag att jag tappat.. nä fel jobbat bort 2 cm på överarmarna. Jag har mycket på min kropp som jag inte gillat och speciellt har överarmarna varit ett hatobjekt av rang. Men det råder jag bot på nu! Yeah!

Passet med Dan efter invägningen fungerade bra. Vi fick än en gång köra ett box pass! Det är så kul och man känner sig stark och nästan lite cool! Jag inser såhär i efterhand att vi kör hårt faktiskt. Efter passet körde jag och familjen nämligen till Rusta och köpte egna handskar och mittsar. Längtade hem hela vägen i bilen för att få testa dem. Sagt och gjort.. packade upp handskarna.. och givetvis fanns det två högerhandskar i ena påsen. Men vi köpte två set för nu ska familjen träna på solsemestern i Turkiet. :-) Så det gick att testa! Satte dotter och man på lite övningar vi gjort. Ska kanske inte skriva för mycket om det här hihi... men de orkade inte jättelänge inte. Så vårt timmes pass hade nog de fått lite svårt att klara om man säger så! 
Utrustningen på Rusta var okej men inte något att jämnföra med den vi använder hos Dan. Det nästan gjorde ont i vissa övningar. De var nog för hårda mittsar och för klena handskar kändes det som. Men kan inte säga att det är så utan kan vara att jag va öm efter att ha kört passet innan på dagen.

Jag börjar hitta muskler i kroppen som jag inte visst jag hade eller som jag nu känt har blivit bättre. Härlig känsla. Exempelvis har jag hittat lite magmuskler visst. Djupt inbäddade men de finns där. Vissa övningar vi gjort innan känns nu att jag gör annorlunda. Det gör mindre ont i nacken och mera i magen. Då är det nog rätt! Tyckt innan det var konstigt mina träningskamrater klagat på de gör ont i magen i dessa övningar. Jag har bara fått kramp i nacken och käken men nu förstår jag vad de "ojat" sig för. Bra men ONT!

Idag har jag rensat ut min garderob. Lite för stora kläder har åkt ut! Härligt med plats i garderoben. Innan har jag sparat kläder i fall om att men nu åkte det ut!


I morgon (tisdag) träning sen blir det utlandsträning ett tag! Ska uppdatera lite träningsdagbok och bilder från egen träning i Turkiet. Det kommer gå bäst!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar