fredag 14 juni 2013

Semesterträning, Petra


Anlände till Turkiet idag klockan 16.30. In med väskor på rummet och upp med träningskläder! Bara där ser man nu hur skadad man lyckats bli ;-) varje normalt funtad människa hade väl tagit fram badkläderna:-).
Men inte jag längre.. Eller i och för sig hade jag väl inte rusat till poolen innan heller iklädd badkläderna.
Vi inledde jag och några ur familjen med en promenad i ca 45 minuter i ungefär 26 gradig värme.
Sen tog min pappa mig på sightseeing i Side. Många möjligheter att träna varierat. Jag inledde med att jogga upp om Sides mördarbacke, lite stopp sen längs vägen med dips, armhävningar och andra moment. Idioten i uppförsbacke, trappor med snabba steg. Rundan tog ca 30 min. :-)
Tillbaka vid poolen blev de 10 min box övningar och avslutade med ca 20 min simma i lugnt tempo.
De va häftigt här så mycket uppmuntrande ord och leenden. En man kylde ner mig med vattenslangen! Bad honom om det :-)
Varmt och tufft men härligt!


1 kommentar: