torsdag 6 juni 2013

Oj... va vi är bra! Viktkampen2013, Petra
Nu händer det saker känns det som. Vi ger järnet på träningarna och oavsett hur man känner sig innan passet drar igång så ger vi allt.
Det känns som kroppen svarar på all träning nu. Tycker i alla fall jag. En underbar känsla som jag tar till mig och njuter av. Kan det kanske bero på att man skaffat nya skor... flyger fram. På dessa 14 veckor vi kört nu har jag lyckats slita ut ett par skor redan. De klarade inte 4-5 träningspass i veckan. Rätt imponerande att kroppen gör det.

Jag känner verkligen att jag kan nu! En viss oro har jag känt inför min resa söderöver men nu känner jag att jag fått verktygen helt fullt ut och jag kommer att fixa detta galant. Jag som scannar av alla miljöer numera som jag vistas i efter möjliga träningsredskap. Det kan inte annat än lyckas där det finns strand och vi kommer att vara  boende nedanför Sides mördarbacke med pool och strandpromenad intill.

De senaste två träningarna nu har gett ett styrkebesked och även idag kunde man se på Christoffer att han var imponerad av vad vi presterar. I alla fall väljer jag att tolka hans blick så och tro på det han säger att han tycker vi är enormt bra.. eller nåt ditåt.

Idag valde jag och min underbara träningskollega att träna i linne. Bara den känslan att våga det och ge allt och inte bry sig under träningen på allt som hänger och fladdrar eller skumpar utan verkligen bara köra på med fokus på uppgiften. Vi till och med poserade i linnena och lät Karros kära dotter ta och föreviga detta. En småleende tjej som nog inte tyckte vi va kloka gjorde som vi bad om och jag undrar vad som rörde sig i hennes huvud.
Men i den åldern är det nog inte lätt att förstå vilken ångest detta skapat hos oss i så många år att inte våga. Så skrattande lyckliga tanter som ställer upp sig och vill avbildas med alla skavanker de va nog något som hon velat undvika att uppleva. Förstår henne i så fall.. haha!

Ja ni har nog förstått nu... och om inte.. vi är Bra och vi har utvecklats enormt!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar