tisdag 4 juni 2013

Träning och åter träning, Viktkampen 2013 Petra

Det har varit en bra och härlig träningsvecka.
I Tisdags körde vi ett pass i Pildammarna med Christoffer - 3 deltagare. Vi fick minsann jobba för de andra också. Det blir mer jobb och mindre prat när vi är färre. Kan det vara för att Christoffer kollar oss bättre när vi inte kan smyga undan som när vi är flera kanske. Nä... tror inte det. Men jag tror att Christoffer skruvat upp tempot och svårigheten lite för oss. Så vi orkar inte eller så är vi bara mindre snackiga i mindre grupp. Andningen var tuffare än vanligt i tisdags men jag kör på.
Onsdag var det dags för träning med joinme.nu i Sjöbo. Mycket styrka och armar fick sig en omgång. Liksom i söndags och i tisdags. Vilket ledde till viss smärta och träningsvärk i armarna.
Torsdagen hade jag såå ont i nacken att jag knappt kunde röra den och kände mig illamående. Det var en plåga att gå bara. Men vi kör på.. 
in till Pildammarna och möter upp Dan. Han var denna dag utrustad med boxhandskar och mitsar. Wow vilket pass. Det passade mig i smaken. Såå kul. Det vill jag göra om. Svetten rann och armarna kändes tunga. Jag klarade och kunde hänga på bra men någon övning fick jag avstå.


Och minsann alla!!  fredag.. vilodag! Jag lyckades ha en vilodag och till och med unnade jag mig lite vin och dessutom ett av Fritidsbarens goda wienerbröd! Okej.. delade med en kollega så ett halvt men i alla fall. Jag kan ha lite utsvävningar jag med! 

Lördagen bjöd på träning på egen hand...  Jag och Lotuz (hunden) drog ut på en promenad som blev en joggingtur som blev intervall träning.. haha!
Inte Lotuz favoritgöra en solig lördagförmiddag.. Jogga 10 vita vägmarkeringar sen rush 10 (de vita strecken vid sidan på vägen). Denna aktivitet fortgick i 1,5 km och hela sträckan blev ca 2.5 km.

Och så söndagen.. Idag... träning igen i Pildammarna med Christoffer. Härligt. Trötta slitna deltagare och en engagerad PT.. resultatet.. Bara gör.. Fokuserade och körde på. 
Vi hamnade tillbaka äntligen (inte äntligen) i teater delen av parken. Härliga kullarna och trapporna! Som vi längtat (not). Men faktum är.. hur jobbigt det än var så fy vad jag slet och kämpade, Gav allt! Bad Christoffer kolla tiden i kullarna fast det inte skulle göras för jag ville se om det hänt någon positiv utveckling där med. Minsann.. tror jag bättrat på tiden med minst en minut i alla fall. Kändes tufft med andningen men oj vad jag är BRA! haha (skryter inte... bara konstaterar sanningen)

Inledde med träning och åter träning! Ja det är så det är, men jag ska nu skriva något som jag inte trott va möjligt... JAG GILLAR DET!


Nu tänker jag möjliga aktiviteter i alla möjliga områden och miljöer jag vistas i. Och det är lovande inför Turkiet resan.. Då kan det komma till nytta när jag ska träna på egen hand!

/Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar