måndag 24 juni 2013

Resan fortsätter bra - Petra Viktkampen


Träningsvinster finns de gott om!
Och då tänker jag inte på bucklor och medaljer. Utan om hälsa och måendet:-). Att kunna klara saker och våga saker. Blir mer social och gladare:-). Jag har fått kontakt med härliga människor och fått ta del av andras erfarenheter genom att själv våga va öppen med min historia:-)
Träningen fortsätter bra och jag tycker jag tänker hyfsat bra kring mina kostval. Vissa saker kunde jag avstått men i detta fallet gör jag val som ger lite extra krydda på tillvaron :-) Ex har de slunkit ner lite väl mycket gott bröd och någon drink :-!
Träning sen sist... Knappt man minns dagarna här.. Hmm!:-/
Men igår (lördag) blev de boxpass med dottern och jogga/promenad längs stranden sen en del vändor i poolen. Kör två varv crawl sen 2 bröstsim. I ca 20 min.
Idag (söndag) jogga med inslag av lite olika övningar. Ca 40 min sen magövningar bredvid poolen. Avslutades med 20 min simning.
Och minsann 3 vändor upp i mördarbacken:-) till affären och middagen. Bara de..
Måndag - gå/lunka/jogga i 30 min, boxpass vid poolen och sen ytterligare 30 min promenad i stekande värme.
Tisdag och lördag blir veckans vilodagar.

Njuter av att tycka om mig själv:-) och av att klara värme och faktiskt njuta av att ligga på en solstol :-) . Dvs efter träning och massa tvätt av träningskläder :-/
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar