måndag 27 juni 2011

1 dag klar av 14!

Idag startade min korta dietperiod på 2 veckor! och jag har ätit efter schema och bra sammansatt kost för ändamålet!

Såhär såg mitt första mellanmål ut!
Det är 100 g kidneybönor, 60 g makrill och till det sallad med innehåll av gurka, tomat, paprika och salladsblad.

Denna måltid är på drygt 300 kcal och innehåller mycket fett pga makrillen (men bra fett) och mycket protein genom både bönor och makrill. Kolhydraterna var dock inte många och det är lite dem jag vill få bort en hel del av nu under dessa 2 veckor då jag ätit alldeles för mycket av dem innan!

Smaken var sådär! Gillar normalt inte bönor men mixen med salladen gjorde det lätt att äta ändå :-)

Träning idag blev ett styrkepass 45 minuter och en powerwalk 45 minuter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar