onsdag 1 juni 2011

Golfträning med min tränare!

Idag fick jag äntligen träffa min tränare i golfen! Vi körde ett pass på driving-rangen och han fick även filma min sving. En så lätt sak som att jag lyfte klubban lite för tidigt i baksvingen gjorde att jag inte träffade bollen riktigt bra. Så nu drar jag klubban längre bakåt innan jag lyfter den vilket i sin tur gör att min viktfördelning blir mycket bättre och jag får rena och bra träffar på bollen. Jag tyckte jag slog bra innan redan men nu blev det faktiskt betydligt bättre ändå :-)

Så på måndag ska jag spela min första tävling för säsongen, det är en vanlig klubbtävling som spelas i par. Jag och en kompis ska spela tillsammans, vi brukar annars spela olika tävlingar runtom i Sverige tillsammans (då alltså singel tävlingar). Just nu spelar han en tävling på Nordea Tour (Sveriges högsta), men kommer tillbaka på söndag och vår tävling är ju på måndag.
Det ska bli riktigt kul att tävla tillsammans, trots att vi har så bra handicap och troligtvis ganska svårt mot alla med högt handicap. Men vi kan utmana dem tror jag och hoppas på seger via grymt bra spel ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar