måndag 20 juni 2011

Proteinbars från MM Sports!

Ny beställning hos MM Sports!
Idag skickade jag iväg en ny beställning hos MM Sports och den var då till några av mina kunder. Passade även på att skicka med några extra proteinbars till mig som jag kan ha som mellanmål ibland.Dessa proteinbars är riktigt bra att ha hemma också då man kan ta dem istället för godis. Blir man sugen på något gott så ät en halv bar och sötsuget trappas ned ordentligt och man har bara fått i sig 100 kcal (en hel- 55 gram 208kcal / en liten snickers 287 kcal). Den är både mättande och man får i sig mycket bättre sammansatta ämnen än en godisbit. Innehåller inga härdade fetter eller transfettsyror.

Man ska dock passa sig när man väljer ut olika "bars" då vissa heter 'energi bar' och är verkligen en bar där man får snabb energi! Visserligen riktigt god, men nästan mer socker och kcal i den än i en mjölkchoklad. Ska även kolla upp innehållet i de som heter 'protein bar' då det finns även där vissa med lite väl mycket socker i.

De jag använder mig av nu är från Body Science från MM Sports och kostade 9 kr styck när man köper många. Rekommenderas! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar