söndag 19 juni 2011

Min träning

Idag har det gått en vecka med mitt nya träningsupplägg och jag trivs väldigt mycket med det, då det känns helt rätt just nu!
Det här med powerwalks har jag själv aldrig använt mig av tidigare utan har alltid velat köra tuffare pass hela tiden. Men när jag kört för många tuffa pass så sliter det så på kroppen att jag endera fått ont i benen eller mist motivationen så jag fått dragit ned på det hela. Men nu när jag kör powerwalks 4-5 dagar i veckan kan jag fortfarande hålla mig på väldigt hög förbränning utan att det sliter så mycket på kroppen vilket kommer ge mig bättre resultat i slutändan!

Det är ju som sagt inte den enda träningen utan det blir ju även 4 hårdare konditionspass och 3 styrkepass/vecka.
Börjar även se och märka av resultat och det gör mig ju naturligtvis ännu mer motiverad att både äta/dricka och träna bättre och mer :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar