fredag 3 juni 2011

Första badet!


Idag kom mitt första dopp för säsongen! En av de varmaste dagarna hittills och jag var med min syster och förberedde inför hennes sons dop imorgon. Stället de ska vara på ligger på ett otroligt fint ställe intill en sjö mitt ute i de Värmländska skogarna.

Då passade jag också på att bada lite. Det var lite kallt men man vande sig efter en stund i vattnet, och speciellt efter min vattenträning också. Att springa fram och tillbaka i lårdjupt vatten är extremt hårt och faktiskt mycket skonsamt mot knän och leder. Man behöver ju inte springa utan bara att gå fram och tillbaka ger väldigt mycket! Det är också väldigt kul och ja varför inte passa på att få lite extra träning när man ändå kan svalka av sig direkt efter :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar