fredag 1 april 2011

Aim Challenge

Fick ett mail idag om en tävling som heter Aim Challenge och går av stapeln den 6 aug i Lindvallen, Sälen.Lite info: Det sker i fjällmiljö! Deltagarna tävlar i lag om två i klasserna: dam, herr eller mix och ska under 6 timmar samla flest möjliga poster av totalt 60 utsatta poster. Olika poster ger olika poäng beroende på svårighetsgrad. Posterna nås främst med cykel men några av posterna kan även nås med hjälp av löpning, rappellering, klättring, paddling och simning. Men det beror naturligtvis på hur man lägger upp sin rutt (läs gärna mer på http://aimchallenge.com)
När jag läste detta tänkte jag direkt, de här måste jag vara med på! Så om det nu inte blir 2011 så ska jag garanterat vara med 2012. Nu gäller det bara att hitta den som vill tävla med mig också!

Finns frivilliga är ni mer än välkomna att anmäla intresse för min audition ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar