söndag 17 april 2011

Träningsupplägg del 1


Idag har jag börjat med att utforma mitt sista egna träningsupplägg inför sommaren. Det börjar gälla från nu på måndag och kommer innehålla ultimat förbrännings träning. Ni kommer att få följa mig med mina resultat hela vägen med start måndag 25 april.

Detta innebär en hel del löpning och cykling, speciellt då jag tänkt utnyttja dagen lite bättre med att lägga mig lite tidigare och samtidigt gå upp lite tidigare för att kunna få ett extra pass på morgonen.

När man gör ett sådant här upplägg är det ju inte endast själva träningen man får fokusera på, utan att ställa om lite andra saker i vardagen också för att genom alla små faktorer nå det önskade resultatet på bästa sätt.
Som sagt, det jag har i tanken när jag lägger upp ett hårt träningsprogram är ju inte bara själva träningen. För att nå mitt mål krävs ju även att jag tar till vara på sömn, kost och extra vardagsmotion. Nu när det är tänkt ett lite hårdare upplägg är ju framförallt kost och sömn extra viktiga!


Ni kommer här i 3-4 delar få följa hur jag tänker när jag lägger upp mitt program för att sedan få se hela det färdiga upplägget och hur jag lyckas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar