söndag 24 april 2011

Laddningen inför fett% minskningen startar idag!


Det hela startas naturligtvis med en mätning, vägning och bildtagning. Mitt kropps fett ska jag också mäta med hjälp av en kalipermätare, men den har jag i Danmark så det får jag göra på onsdag.

När man börjar träna för ett specifikt syfte är det väldigt bra om man har mått eller andra testresultat att gå efter. Det underlättar mentalt då man kan se den där förändringen mot det positiva hela tiden om man följer upplägget. Och om det inte sker någon förändring så kan man ju helt enkelt ändra på upplägget i tid.

Så här får ni ta del av mina resultat idag söndag 24 april 2011:

Omkretsmätning:

88 cm, Mage
103 cm, Stuss
95 cm, Byst normal
103 cm, Byst spänd
37 cm, H Biceps spänd
37 cm, V Biceps spänd
62 cm, H Lår (25 cm från patella)
62 cm, V Lår (25 cm från patella)
38,5 cm, H Vad
38,5 cm, V Vad

Vikt:
89 kg

% kroppsfett:
?? kommer på onsdag

Före och efter - bilder kommer när jag kört detta upplägg 6 veckor.
Jag kommer även göra lite tester på styrka och kondition under veckan.

Nu hoppas jag på förändringar tills nästa mätning som sker igen om 6 veckor!!

Se nu till att hänga på ni också!! Försök att träna lite mer än ni brukar och äta lite bättre än vanligt. Har ni frågor om något eller behöver ni hjälp med något så hör gärna av er till mig! Jämför sedan era egna förbättringar med mina :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar