onsdag 13 april 2011

Marknadsföring

Nu äntligen har jag kommit fram till att det måste bli en skärpning med marknadsföringen för att jag ska få fler kunder. Har jobbat alldeles för dåligt på den fronten hittills. Just nu känns det som att jag har materialet men det är få som känner till att jag finns att tillgå och vad jag erbjuder!

Så nu har jag lagt till mig i Google ad-words, så det dyker upp en annons från min hemsida om man googlar på Personlig träning i Malmö eller liknande (betalar per person som klickat sig in på min hemsida via den länken, så klicka helst inte för många gånger om ni ändå hittar till sidan.haha ;).

Jag har även lagt ut en annons på blocket om mina tjänster, billig marknadsföring som kommer ut är bra marknadsföring!

Har nu även gjort i ordning en plansch som jag ska sätta upp på Svenska ambassaden i Köpenhamn och en annan jag ska ha uppe i Svenska Kyrkan i Köpenhamn nu under påsken.

Ska även hålla ett nytt gratis event nästa tisdag på gymmet i Limhamn där jag hoppas fler personer får upp ögonen för mig och min PT Träning :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar