onsdag 20 april 2011

Påskledigt!


Idag har jag lagt över 50 mil bakom mig färdandes med tåg. Jag åkte redan klockan 07,51 imorse och anlände till Grums i Värmland 13,40. Det var en lång resa men den kunde ganska lätt genomföras när man har filmer att titta på genom datorn.
Här under de närmaste dagarna kommer det bli en del träning, och samtidigt njuta av att vara ledig (och lite bortskämd kanske ;).
Imorgon ska jag faktiskt ha ett möte med komvux och börja läsa matte b på distans. Jag har då ganska exakt 2 månader på mig att göra det helt klart så jag får ett betyg. Har nämligen sökt in på ett natur tekniskt basår på Malmö högskola till hösten. Allt detta pga att jag har mycket tid över och tänkte i förberedande syfte att jag kanske någon gång i framtiden ska läsa vidare och behöva lite "bättre" teorikurser än de vi hade via bygg-programmet som jag gick.
Men jag kommer naturligtvis fortsätta jobba som PT fullhjärtat :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar