söndag 22 maj 2011

Golfrunda!

Idag spelade jag och min svåger Lau en 9 håls golfrunda. Det var skönt att komma ut på banan och spela lite efter all träning på övningsområden. Det är dock en liten skillnad på träning vid klubbhuset och spel på banan.
Det gick ändå helt okej och kom in på 3 slag över par, utan birdies. Så ett ok resultat för att vara första spelrundan för säsongen. Slagen var okej och närspelet riktigt bra.

 
Här ses jag på drivingrangen på Köge GK i Danmark.

Dagens stora glädjetjut stod dock Lau för som gjorde en birdie (2 slag) på ett par 3 hål(händer inte så ofta för en spelare med hcp 36 ;) Skulle även ha lagt upp en video här på min sving, men lyckades inte få in videon dessvärre. Så vill ni se mig svinga får ni helt enkelt besöka golfbanan ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar