måndag 30 maj 2011

MM Sports!Jag har nu inlett ett samarbete med MM Sports som säljer kosttillskott, träningskläder och träningsutrustning över nätet. Tidigare har jag alltid köpt mitt kosttillskott via en annan stor säljare på internet, men nu ville jag testa något nytt och blev väldigt bra bemött av MM Sports. Så nu under veckan ska jag göra min första beställning för att se hur deras produkter är, vilket blir väldigt spännande :-)
Jag kommer även skriva min egen träningsdagbok i deras forum och vara delaktig i diskussioner som förs upp där. Kommer även att här på bloggen göra lite inlägg ibland om vad de har för produkter och hur produkterna fungerar. Så kommer nu ingå i Team MM sports och mina träningskläder kommer därför också bära deras logga. Plus att jag nu kan agera lite av en återförsäljare som ni kan gå via för att köpa de rätta produkterna ni behöver. Fråga gärna mig om råd så kan jag sätta mig in i situationen och diskutera vad jag tycker vore bra/inte bra för just dig och ditt behov.
Kika gärna in på www.mmsports.se :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar