lördag 14 maj 2011

Hästar!

Förr har jag aldrig intresserat mig för hästar något speciellt även trots vi haft flertalet inom familjen genom åren. Men nu när jag hittat V75 är det andra tankar! Som jag sa förra veckan är det otroligt kul att att spela på det är roligare än t.ex lotto där man bara går på olika slumpvis valda nummer. Här får man själv sitta och noga välja ut vilka man vill ha med, därmed kan man ju (om man är bra på de) vinna fler ggr pga sina egna "skills" och inte enbart pga tur med vilka nummer som dras etc. (klart man måste ha lite tur på hästarna med, men lite mer eget tänkande :).

I torsdags var det ett extrainsatt V75 lopp som min systers sambo fick in 7 rätt på!! Det var troligtvis relativt många den gången så han fick "endast" 25 000 kr, vilket inte alls är fy skam att få på en torsdagskväll. Så idag är det upp till bevis för han om det var tur eller ligger någon skicklighet i hans tippande ;-)


För övrigt ska jag till golfbanan nu och träna, varefter det blir en cykeltur på eftermiddagen.

Ha en trevlig lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar