måndag 23 maj 2011

PT får PT hjälp!

Det har gått lite segt med motivationen för min egen träning ett tag. Visst jag har tränat 5-7 pass per vecka, men saknat det där suget efter att träna som är så skönt att ha och även haft lite problem med att motivera mitt sätt att äta. Men efter denna helgen då jag umgåtts med en annan PT som arbetar på mitt gamla SATS gym i Köpenhamn så har han kunnat hjälpa mig med att få motivationen tillbaka.
Alltså inser jag nu själv vilken otroligt stor vikt en personlig tränare kan ha för träningsmotivation. Även om jag själv vet allt vi pratade om och hur det fungerar och hur det bästa sättet är för att nå mina mål, (jag arbetar även efter samma princip till mina kunder) så fick man en liten extra push i motivationen av att diskutera det med en annan PT som också berättade hur han tränade och höll sin kost etc.
En så liten sak kan ändra på så mycket gällande motivation, och om man är riktigt motiverad kan man nå de flesta mål man satt upp!
Så nu är jag hur taggad som helst för att nå mina mål och längtar tills jag får chansen att träna igen, tack Mose!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar