fredag 13 maj 2011

Golfträningen går framåt!

Det vet troligtvis inte alla här, men jag är också en golfspelare som både tränar och tävlar ganska mycket under sommarhalvåren. Mina största meriter än så länge är att ha vunnit några juniortävlingar och även för två år sedan kvalade jag mig upp till att få spela tävlingar på Sveriges högsta tour, dåvarande SAS Masters Tour. En handledskada satte sedan lite stopp för träning och tävlingen förra året då jag blev tvungen att spela med specialskydd som minskade min rörlighet i den ena handleden markant. Har nu hållit uppe en längre tid för att se om skadan läker sig, och har nyss börjat träna igen. Jag känner dessvärre av den lite redan nu, men inte alls så som det var förra sommaren, hoppas att jag slipper skyddet bara.

Här ses jag på en tävling i Riga, Lettland (vilken jag förövrigt vann ;)


Men annars kan jag inte säga annat än att efter detta uppehåll tycker jag det är otroligt kul att gå runt på övningsområden och bara träna det man vill. Slagen sitter ganska bra för att vara så länge sedan och min puttning är just nu faktiskt lite bättre än den brukar, trots att jag ändå alltid räknat mig som en god ”puttare”.
Så jag är mycket optimistisk för denna säsong som kommer att innehålla stora mängder av framförallt närspelsträning och nötning på rangen. Dock kommer jag inte tävla så mycket, men min tävlingspremiär sker troligtvis i mitten av juni :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar