onsdag 25 maj 2011

Misstag med kettlebell-träning man inte gör om!

Vi har äntligen fått en uppsättning av kettlebells till gymmet och nu använder jag dem flitigt, både i min egen träning och bland mina klienter. I måndags körde jag ett tungt pass med dem och igår tisdag bara några övningar tillsammans med annan träning och idag tänkte jag köra ett hårt pass igen. Dock fick jag avbryta efter 20 min och fortsätta med att springa på crosstrainern istället. Detta pga att jag slitit upp skinnet på ena handen och fått 2 blåsor i den andra.
Hade jag vart lite smartare hade jag dock kunnat undvika detta, men man lär sig av sina misstag.
Träningshandskar behövs nämligen för att kunna undvika blåsor helt, jag hade det både på måndag och idag, men jag hade det inte under tisdagens övningar och när jag visat mina klienter hur de ska göra. Så nu får jag hålla uppe lite med den typen av träning innan såren läkt, men samtidigt är de ju bra då jag kan köra extra konditionsträning istället. Man ska finna det positiva i allt! Ju mer positiv du är ju mer positiva saker kommer inträffa, vilket underlättar livet! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar